densofie.blogg.se

Äntligen!

Publicerad 2013-01-30 20:57:00 i

Idag, trots kroppsliga skakningar, tog jag mig till gymmet och ett gruppträniningspass för magen. Kändes att jag inte kört på en vecka och att jag fortfarande inte är helt bra. Man tappar fort det man byggt upp under en längre tid. Suck, men nu tar vi nya tag (förhoppningsvis) och börjar bygga igen.

För 5 månader sedan flyttade jag till min lilla lägenhet som jag bor i. Jag trivs bra, men är trött på allt vad grannar heter. Idag är det öppning av en nattklubb i stan som haft julstängt och självklart är det fest hos några av grannarna. Vet du någon lägenhet i ett hus utan barn, inga halvt döva pensionärer, inga ungdomar och inga par som har högljutt sex, lägenheten får gärna vara en 2:a med relativt stort kök. Badkar är ett plus. Bra utrymme för mina husdjur. Ligger nära högskolan och nära centrum och min träning, ej hyra över 3800kr/mån. Ja, meddela mig! Balkong skulle vara skönt och en fin utsikt. ;D

Bilden föreställer mitt plugg vilket jag spenderat mina mesta timmar om dygnen till.

Abstinens

Publicerad 2013-01-29 09:54:38 i

Jag har inte varit på gymmet på en vecka, inte gjort någon annan form av träning heller för den delen. Min abstinens är stor så jag tom drömmer om att få gå dit och fläska på. Drömde om att jag cyklade och vaknade genomsvettig! Hoppas snart att förkylningen vill lämna min kropp.

Underhållning

Publicerad 2013-01-19 17:34:02 i

Jag har aldrig förstått sporten crossfit trots att jag själv har tränat det några gånger. Idag var det crossfittävling som stod på mitt schema, efter min egen träning. Men jag förstår fortfarande inte sporten då jag anser att mycket av den viktiga tekniken försvinner när utövaren ska genomföra antingen så många repetitioner som möjligt på en viss tid, vara snabbast eller att genomföra ett visst antal repetitioner så snabbt som möjligt. Har jag fel får ni mer än gärna rätta mig!?

Norrland och dess signum

Publicerad 2013-01-19 01:02:24 i

Kvällen har jag spenderat med mina norrländska vänner, de har lärt mig mycket om "språket" och dess svordomar. Jag som är en riktig dialektnörd uppskattar diskussioner om just detta ämne, allt från uttal till ord och meningsbyggnader. Norrland ligger mig varmt om hjärtat och jag har många gånger sagt att ska jag gifta mig ska det vara med en norrlänning - och då menar jag riktig norrlänning från t ex Kalix, Luleå el liknande. Korpilombolo går bra, tack vare att ortnamnet är klockrent!

Imorgon blir det en tur till gymmet innan crossfit-tävlingen. Ska bli riktigt spännande!

Rätt ska vara rätt

Publicerad 2013-01-16 20:21:34 i Allmänt,

Hur irriterad blir man inte när man får en felaktig faktura? Jag har själv jobbat med kundservice och förstår att det blir fel, men fel är inte rätt men rätt är däremot rätt. Huvudsaken är att det blir rätt till slut, för alla gör vi fel ibland, men det tar av mig massa onödig energi att behöva berätta var felet ligger.

snö

Publicerad 2013-01-15 10:30:57 i Allmänt,

Fasen också, hade hoppats på att slippa snön ett tag framöver. Jag som bor i en platt stad vid kusten i södra Sverige cyklar överallt dit jag ska, då passar det inte med snö. Idag får jag därför pulsa iväg till gymmet för att pumpa lite axlar och biceps vilket står på dagens schema. 
 
Hemtentan är snart klar och då även kursen med folkhälsoarbete, sedan sätter vi klorna i psykologi. Längtar till idrottspsykologin som startar om 6 veckor! 
 
Blev inspirerad av idrottsgalan igår och är 100 % säker på att min insikt av vad jag vill arbeta med är helt rätt. 

Idrottsgalan

Publicerad 2013-01-14 20:10:01 i Allmänt,

Jag ska med vara med på idrottsgalan en vacker dag, inte bara i publiken utan som en av de nominerade idrottarna.

Ingen träning

Publicerad 2013-01-14 11:54:42 i Allmänt,

Igår satt jag på cykeln och körde slut på mig själv, efter dagens omständigheter var födointaget = 0. Detta känner jag av idag, både att jag är konstant hungrig och att jag har en skön molande träningsvärk. Skulle kört lite crossfit idag men jag tror faktiskt att jag ska skippa det, lägga mig i soffan med fötterna på bordet och riktigt gona ner mig till en bra film. Ibland är livet bara för gött! 

20130112

Publicerad 2013-01-12 17:37:51 i Allmänt,

Hej,
 
Mitt första inlägg och jag vet inte var jag ska börja, har alldeles för lite att säga en dag som idag som idag som idag. 
 
Mina hemska husdjur sitter i sin bur trots att de har hela lägenheten att vara på, jag är iof glad för det eftersom slipper jag trampa på små pluttar, eller se till så de inte gnager på min säng så den brakar ihop en vacker dag. Jag gillar min säng. Och jag gillar mina husdjur också, så länge de inte äter upp mitt hem. 
 
Idag har jag spillt 0,5 L vatten på min ullmatta, luktar fantastiskt gott med blöt ull ;)
Annars har jag haft en fruktansvärt tråkig dag bestående av att skriva hemtenta.
 
Over and out.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela